| Avtor |
PLEZALNI DNEVI KRANJA |
MIHELCA
Član
Sporočila: 21
|
|
Nekaj tamovcev in tamovk se nas je odpravilo na plezalne dneve kranje, udeležili smo se tekme, navijali smo za majo in klemena, ki sta tudi zmagala. Ogledali si razstavo fotografij, kjer smo zasledili tudi kakega tamovca, pohvalno ne. Ja po tekmi pa seveda, najprej na staro lokacijo, potem pa na alpinistično žurko. Ja pohvalno ni kaj, gorenci vedo kak se žura, in vedo tudi kaj je dobra muzika (u ime svih nas iz petdeset i neke...). Ja v mariboru kr manjka takih stvari, kaj če bi organizirali kake plezalne dneve Maribora ali morda plezalne dneve AO TAM, a se mi bo kdo pridružil pri organizaciji? Javite se! |
|
| Avtor |
RE: PLEZALNI DNEVI KRANJA |
Roland
Član

Sporočila: 13
|
|
To bi bla čaga. Čisti super. Naš Tajkun bi akcijo finančno podprl, Čičfirič pa bi poskrbel za moving. |
|
| Avtor |
Figo
Član

Sporočila: 46
|
|
Že pri obnovi ruške stene sem se pogovarjal z Napijem in pred kratkim z Blažem, da bi lahko obnovo ter otvoritev stene proslavili s kakšnim internim tekmovanjem ter piknikom. Vsi sodelujoči v pogovoru smo seveda bili za to, zdaj pa je tudi odvisno od ostalih članov, če imajo interes in so pripravljeni delat. |
|
| Avtor |
Taisha
Administrator

Sporočila: 73
|
Čičfirič ne vem kdo je (kdo se najboljše muva?) vem pa, kdo je Panda Pa Triglavski tudi. 
Ja, žur pa spremljevalne dejavnosti so dobra ideja, jaz sem za  |
|
| Avtor |
Gams
Član
Sporočila: 17
|
Pa jaz nočem biti Triglavski  |
|
| Avtor |
Roland
Član

|
|
Čičfirič vleče Kosobrina za brado. |
|
| Avtor |
MIHELCA
Član
|
|
ja lepo, da se odzivate ne čist v taki smeri kot sem si jaz zamislila, vidim pa da imamo cel kup novih imen, oča nisem vedla da maš novo ime ČIČFIRIČ, no saj muvaš se sam na štuku, pa da si med tajkune stopil, joj joj. Drgač pa žurka bo obljubim, bomo jo naredli ja. |
|
| Avtor |
Roland
Član

|
|
Jagoda tvoja očala so še v Figovem avtu-ne vidiš razločno. Počakaj da se ti vremena zjasnijo. |
|
| Avtor |
MIHELCA
Član
|
|
saj mam leče, tak da gre tudi brez očal, sicer malo slabše vidim, ampak tolk pa da ločim pa ne skrbi, očala pa vem kje sem jih pozabla oziroma pustla |
|
| Avtor |
Roland
Član

|
|
Figo že ima celo zbirko tvojih stvari doma. Mast kurja. |
|
| Avtor |
Gams
Član
|
Mast kurja kdo pa je Panda? Oča žurka bo in pol nastopima midva kot takrat na štuku  |
|
| Avtor |
spela
Član
Sporočila: 16
|
Oča, če ni Čičfirič, ampak Fičfirič!  |
|
| Avtor |
Roland
Član

|
|
Točno Neža, dobro slediš debati. Zato bom naslednjo soboto navijal za tebe. |
|
| Avtor |
spela
Član
|
kdo je neža? to se ne bo obneslo... |
|
| Avtor |
MIHELCA
Član
|
|
Panda je naš novi medvedek, ime je dobil po tem, ker se seveda obnaša kot medvedek panda a ne panda? |
|
| Avtor |
Gams
Član
|
|
Panda javi se kaj. |
|
| Avtor |
spela
Član
|
Orjaški panda (znanstveno ime Ailuropoda melanoleuca) je sesalec, ki ga navadno uvrščajo v družino medvedov, Ursidae. Danes živi samo v nekaj med seboj izoliranih populacijah v gorskih gozdovih osrednje Kitajske in je najbolj dragocen sesalec na svetu. Kljub temu mu v sedanjosti ne grozi neposredna nevarnost, da bi izumrl, ker so bile za njegovo rešitev organizirane mnoge dejavnosti.
hahaha. |
|
| Avtor |
Roland
Član

|
|
Le kdo je Neža? Triglavski je videl njenega krvnika v fitnesu kako švica ko nabira moči za sobotni krst.Pri tem bo marsikomu povrnil spomin. Upam da bo Triglavski kaj napisal o tem. |
|
| Avtor |
Gams
Član
|
|
In to mamo mi pri nas? |
|
| Avtor |