Eni še smučajo (way to go, naša smučarka ), eni pa že iščemo oprimke in sonček. Podaljšan vikend sva z Borisom Kokolom (AO Kozjak) izkoristila za vplezavanje v Paklenici. Stene so še prazne, gazdarica v Aniča Kuku še vedno prijazna, pipa v kuhinji še vedno pokvarjena.
Preplezala pa sva Capitan Pelinkovac (6c, 260m), Nostalgijo (6b, 350m) in Slovensko z variantami (6a, A0). V 5.r sva šla v napačno smer, sledile so čudne prečke in tehnika... Kako le, če sem to že enkrat plezala? Napijeva šola pač...
Sporočila: 34 Lokacija: Novo mesto Pridružen: 12.02.07
Oddan 18-03-2008 18:28
Bravo Mojca, čestitke
dobro si ti to začela sezono..
Midva z Vesno sma se pred parimi tedni tudi že ogrevala v kotečniku... Nemreš verjeti, v trapezu je blo kakih 40 osebkov, tak da sma zbrisala v osrednje sektorje.
drugače pa mama plan za iti v velo drago, če bo vreme...
Sreča je dilce met zaj v teh dneh, ker bo vse naše šalce itak zasnežilo, v suhe (previsne) stene noga smučarska le redko pot ubere..
Pozdrav Biseru na Dalensko. A to v Kotečniku misliš, ko je najidva scvrlo, tak da je bilo treba redehidrirat v Verdeju, samo kaj ko je pol glava še bolj bolela...Treba met plenico na glavi al pa se pravočasno evakuirat v z vejevjem zaščitene sektorje...samo tam je pa težje za smučarske roke, ki so bolj navajene držat palice kot pa minimalce!
Mejte se pa čimmanj pirhov, da nebo teža forme zjebala!
Maja Pelinkovec je dobra smer, mogoče malo precenjena po težavnosti. Težki je samo zadnji raztežaj, ker visi (beri navija), imaš pa vedno kaj za primit. Čeprav tiste luskice so tako ostre in tenke, da če bi jih kdo malo težki naložil, bi smer lahko hitro spremenila oceno .
Ja, vreme letos je res odklop! Bo treba stopov želje frikovske nožice še malo tlačit v pancarje preden bomo meli spet plenice na glavi...
P.S.: gledam rezultate ankete... zanimivo, da nam TAM-ovcem skoraj izključno ležijo plate...
Zelen flis usred plat,
prekratki rokavi bog te nima rad,
to nihče drug ni kot Tamovec kamerad.
Uredil Taisha na 22-03-2008 14:24
Stara, danes je mednarodni dan poezije in ti razturaš! Cajt da zagodemo eno Lipo. Da ozeleni v niansi tamovskega fliska. Ja jaz pa mam raje zajede in poči, ki pa ne morejo do živega kvaliteti tega Milo produkta, ko se kajlam noter.
Sicer pa se mi zdi, da je naš forum dead in da je to tak, kot da bi se midve menle na MSNju...privat pejdž. Naj še kdo kaj napiše, al ste vsi nepismeni!!!!
Glede na veliko št. ogledov vsakega posta in novice bi človek res pričakoval več prispevkov na forumu... Ok, ko gre za nespretnost pri računalniku, ajde. Če pa gre za preživel predsodek da če pišeš na forumu se 'ven mečeš', 'hvališ', ipd. pa se mi zdi da je potem malo dvolično, da sploh bereš prispevke tistih, ki se 'ven mečejo' Express yourself...! Ampak po drugi strani pa je naš forum kar živahen če ga primerjaš z drugimi forumi večjih ferajnov, npr. Kozjaka, kljub temu da imajo Strmija .
Fajn se mi zdi napisat kaj na forum da drugi vedo, kakšne so razmere, kakšna je smer... ampak bolj kot to, kot pravi Maja, so važne zgodbe... tudi iz plezališča, fotelja
Dobrodošel, Danilo!
V soboto ob 7h iz MB--> Paklenica, s Tanjo sva preplezali Karamara sweet temptations (6a+, 110m), nato do vrha Čuka po različnih smereh, potem še Juho (6a+, 250m).
V nedeljo pa BWSC (6c+, A0), zaštrikala pri detajlu Dobra smer!